Praktijkinfo

 

Missie

Dierenartsen praktijk  Dezeure/Crets is een ambitieuze dierenartsenpraktijk voor gezelschapsdieren. Wij streven ernaar de best passende behandeling voor uw hond, kat, konijn of knaagdier aan te bieden. Met meer dan 30 jaar ervaring en een enthousiast team met actuele kennis en moderne apparatuur helpen wij u uw huisdier(en) fit en gezond te houden. Wij bieden u de totale zorg voor uw hond, kat, konijn of knaagdier. Ons werk is onze passie.

U kunt bij ons terecht voor 95% van de diergeneeskundige mogelijkheden. Dit bespaart u tijd en kosten, omdat we efficiënt kunnen werken en plannen. 

Veel 2e lijns ingrepen zijn voor ons routine, onze aanpak is professioneel en wij zijn ingericht om uw dier veilig en zorgvuldig te behandelen. Door de korte lijnen en efficiëntie zijn onze tarieven aantrekkelijk. Bij een intake-consult schetsen we u de mogelijkheden en doen meteen een heldere prijsgave.

Prijsbeleid 

De diergeneeskunde heeft een enorme verandering ondergaan. Er zijn heel wat klinieken en dierenarts praktijken  overgenomen door investeerders, maar wij blijven zelfstandig. Dit betekent onder andere geen dure overhead en harde targets die gehaald moeten worden. Omdat wij 95% van alle handelingen in “eigen huis” hebben bespaart u geld en tijd.

 

kwaliteit en nascholing

Onze dierenartsen zijn gedreven leergierige artsen, die ook zeer betrokken zijn. Bijscholingen  worden gericht gevolgd. Ieder jaar investeren we niet alleen in kennis, maar ook in apparatuur en inrichting.

Inzet en talent

Hoe komt het dan dat wij gemiddeld voor een lager tarief werken, het antwoord is eenvoudig. Wij hebben geen  praktijkmanager, we zijn niet aangesloten bij een keten. Ik vermoed dat dat alleen al minstens 15% in de kosten uitmaakt.

We werken vanuit een bescheiden gebouw,  u wilt tenslotte diergeneeskunde en geen bakstenen…

U kunt bij ons terecht voor 95% van de diergeneeskundige mogelijkheden. Dit bespaart u tijd en kosten,

Wij kunnen dit prijsbeleid alleen handhaven, als we onze financiën op orde houden. Daarom werken wij helaas niet op afbetaling…. Zo hopen we u nog jaren te kunnen helpen met diergeneeskunde voor een billijke prijs.